Més que peix a la Barceloneta

Obert des de les 7:00 del dematí fins les 24:00 de la nit, al Mercat de la Barceloneta hi pots menjar a qualsevol àpat. Des de que va obrir, l’any 1884, el mercat de la Barceloneta s’ha distingit pel seu caràcter mariner i pescador.

El Mercat combina l’estructura mecànica original de quan es va crear amb elements moderns com són unes plaques solars fotovoltaiques. Bolcat amb la gastronomia, el mercat obsequia amb un llibre de cuina als clients que es subscriuen de forma gratuïta al butlletí informatiu del mercat.

Dins del mercat, hem parlat amb El Bar del Paco, un bar de menjars tradicionals, de tapes, plats combinats que obren tot el dia fins les 23:00 de la nit. Des de fa vint-i-quatre anys serveixen habitualment a paradistes i clients del barri de tota la vida. Ens expliquen però, que a l’estiu, veuen un important increment en la clientela degut a la important afluència de turisme als voltants del barri de la Barceloneta.

Hem parlat també amb El Cafè del Mercat, un dels altres bars del Mercat de la Barceloneta, però que a diferència dels altres, no serveixen sopars. Fa vint-i-quatre anys que porten aquest establiment i es defineixen com un restaurant de cuina casolana. Ofereixen un menú complert que val 9,50€, l’especialitat del Cafè del Mercat són les croquetes i l’arròs amb llet, que només serveixen els divendres com a plat excepcional. Obren a les 6:00 del matí fins les 15:00 del migdia, menys els divendres que obren tot el dia.

Finalment, hem conegut el bar El Guindilla, el bar més nou del Mercat de la Barceloneta ja que no fa ni un mes que ha obert les seves portes. Obert des de les 9:00 del mati fins les 12:00 de la nit, El Guindilla us oferirà tapes variades, una gran oferta de truites variades i tot tipus d’entrepans.

Tot i que el Mercat de la Barceloneta té un toc de mar i pesca, la realitat als restaurants no és aquesta. La realitat és que els establiments gastronòmics que aplega el mercat es caracteritzen per cuina casolana mediterrània. Menjars de tapes, de plats combinats, però no gastronomia marinera. Tot i així, us recomanem que visiteu el mercat i us hi pareu a menjar quelcom!

Per a més informació podeu consultar la pàgina web oficial del Mercat de la Barceloneta a www.mercatdelabarceloneta.com

mapa

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s